Blog

Facturile neîncasate te trag în jos? Ce este de făcut?

Ai de încasat facturi și partenerul tau se face că uită sau este în dificultate?! Pandemia de Covid-19 a creat o situație fără precedent, atat din punct de vedere medical cat și economic. Starea de carantină și distanțarea socială impuse de ordonanțele militare au condus în mod inevitabil la prăbușirea afacerilor. Sunt cateva business-uri careContinuă lectura „Facturile neîncasate te trag în jos? Ce este de făcut?”

Publicitate

Vine 15 Mai

În curand se face 15 Mai! Tu ce faci?! Ramai angajat, ai doar un risc, acel risc de a ramane fara job. Dar, stiți cum e, ori la bal ori la spital! Iti faci o firmă și fie te ajuți pe tine si îti negociezi salariul brut cu angajatorul, fie te apuci să îți puiContinuă lectura „Vine 15 Mai”

Divorț cu minori

Dreptul Familiei

Fie ca vorbim de o actiune de divorț, fie ca vorbim de o cerere de stabilire a exercitarii autorității parintesti asupra unui minor, stabilire pensie întreținere minor, stabilire domiciliu minor, o cerere pentru ordin de protecție, convenție matrimoniala sau o cerere de partajare a bunurilor dobandite de soți in timpul casatoriei, pentru aceste cereri, avețiContinuă lectura „Dreptul Familiei”

Dreptul Civil

Dreptul Civil

Dreptul Civil este una dintre cele mai vaste ramuri de drept, ramură de drept ce reglementează relațiile social-patrimoniale și nepatrimoniale stabilite între persoane fizice și/sau juridice ce se află pe poziții de egalitate juridică. Fie ca vorbim de casatorie si desfacerea casatoriei prin divort, ca vorbim de o donatie, fie de un contract de vanzare-cumparareContinuă lectura „Dreptul Civil”


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d blogeri au apreciat: