Vine 15 Mai

În curand se face 15 Mai! Tu ce faci?!

Ramai angajat, ai doar un risc, acel risc de a ramane fara job. Dar, stiți cum e, ori la bal ori la spital!

Iti faci o firmă și fie te ajuți pe tine si îti negociezi salariul brut cu angajatorul, fie te apuci să îți pui in practică visul tău. Aici trebuie spus, partea cu salariul brut este cam grea, în condițiile în care in Romania angajatul preferă să ”nu îl doară capul cu taxele si impozitele”, deși este in defavoarea lui. Dacă îți pui in practică visul tău, intr-adevăr costă, dar, ce iese este senzațional. Ai o satisfacție pe care nu ai mai trăit-o. Și o împlinire. De cand mă stiu, cu excepția unei perioade de 6 luni cand am fost angajat într-un chioșc de stație de autobuz și lucram noaptea, deși nu era nevoie (vindeam tigari, biscuiti si bilete de autobuz) și ziua mergeam la facultate, am lucrat pe cont propriu și am dezvoltat si doua companii care au obiecte diferite de activitate. Nu singur, bine-înțeles, dar, asta vine cu timpul!

Ai a treia variantă, să te izolezi pe o insulă exotica și lucrezi remote! Pare paradisiacă această variantă, dar, departe de a fi usoară. Pe nimeni nu interesează de unde intri in contact cu un potențial client. Problema se pune atunci cand trebuie sa te vezi față in față. Ceea ce presupune un buget de business travel.

Dacă ar fi sa o iau de la capat, desi am avut cateva oferte tentante să mă angajez, aș face la fel. Doar că aș îndrepta greselile pe care le-am făcut!

Tu ce ai de gand?!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: