Dreptul Familiei

Divorț cu minori

Fie ca vorbim de o actiune de divorț, fie ca vorbim de o cerere de stabilire a exercitarii autorității parintesti asupra unui minor, stabilire pensie întreținere minor, stabilire domiciliu minor, o cerere pentru ordin de protecție, convenție matrimoniala sau o cerere de partajare a bunurilor dobandite de soți in timpul casatoriei, pentru aceste cereri, aveți nevoie de sfatul unui avocat.

Aceste cereri menționate mai sus, pentru a fi admisibile, vor trebui sa imbrace o forma stabilita de lege, altfel, se vor irosi timp si bani, care in final, vor conduce la creșterea costul procesului. Practic, un avocat pune in cuvinte cu ințeles juridic pentru judecator, cererile părților.

Suntem cu toții capabili sa citim, fie ca vorbim de un ziar, o carte sau un cod civil sau cod de procedura civilă. Practica dobandită de un avocat face diferența dintre un cititor si un deschizator de căi juridice.

Daca pe tine, ca parte intr-o cauză juridică, a te consulta cu un avocat te ajuta sa te degrevezi de povara unui proces, si de ce nu, daca te ajuta sa produci mai mulți bani pentru tine, nu ezita, apelează la serviciile unui avocat. Cu siguranță va fi o experiență de viață!

Programează o sedintă de consultanță juridică la +40.744.654.047

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: